Παιχνίδια Δράσης

Panic in Nakayoshi World (SNES)
Στην πραγματικότητα αυτό το παιχνίδι δεν είναι καθαρόαιμο παιχνίδι Sailormoon αλλά ένα παιχνίδι στο οποίο εμφανίζεται η Sailormoon και η Chibi-usa. Το στιλ του παιχνιδιού θυμίζει πολύ το Bomberman. Έχοντας την Sailormoon ως ήρωά σου (αν την διαλέξεις για τον ήρωά σου) πολεμάς τα τέρατα που έχουν εμφανιστεί στον κόσμο του Νakayoshi και προστατεύεις τους φίλους σου μέχρι να ανοίξει η πόρτα για το επόμενο επίπεδο.

Sailor moon (SNES)
Αυτό το παιχνίδι εκτός του ότι είναι το πρώτο ηλεκτρονικό παιχνίδι Sailormoon, είναι και το πρώτο παιχνίδι που κυκλοφόρησε εκτός Ιαπωνίας. Κυκλοφόρησε σε PAL έκδοση για στην Γαλλία. Στο παιχνίδι διαλέγεις μία ηρωίδα (Sailor moon, Άρη, Ερμή, Αφροδίτη, και Δία) και πολεμάς τους κακούς σε διάφορα επίπεδα μέχρι να φτάσεις την Beryl και να σώσεις τον κόσμο όπως στην σειρά. Το παιχνίδι ακολουθεί το ίδιο στιλ με το γνωστό παιχνίδι την Capcom Final Fight. Μπορείς να παίξεις μόνος ή και με ένα φίλο σου.

Sailor moon (Genesis/Mega drive)
Έχοντας το ίδιο σενάριο και ιδέα με το παιχνίδι για το SNES, ίσως να υποθέσει κανείς πως αυτό το παιχνίδι είναι ακριβώς όμοιο με αυτό του SNES. Η έκδοση για το Mega Drive / Genesis όμως έχει πολλές διαφορές όπως επίπεδα που δεν υπήρχαν στην έκδοση για το SNES, καλύτερα γραφικά και μεγαλύτερη δυσκολία. Δεν υπάρχει όμως επιλογή για 2 παίχτες σε αυτό το παιχνίδι όμως.

Sailor moon R (SNES)
Η συνέχεια του παιχνιδιού Sailormoon για το SNES. Η κεντρική ιδέα του πρώτου παιχνιδιού παραμένει και εδώ αλλά τα επίπεδα και οι εχθροί προέρχονται από την Sailormoon R περίοδο της σειράς. Τα γραφικά και οι χειρισμοί έχουν βελτιωθεί επίσης και υπάρχουν και μερικές καινούργιες επιθέσεις όπως η πολύχρωμη επίθεση που γεμίζει την οθόνη που έχει ο κάθε ήρωας. Υπάρχουν και μικρά cut scenes ανάμεσα στα επίπεδα. Εκτός από τις συνηθισμένες επιλογές του ενός και δύο παικτών τώρα μπορείτε να παίξετε και με την Chibi-usa ή να αντιμετωπίσετε ένα φίλο σας στην επιλογή μάχης.

Sailor moon S (Game Gear)
Αυτό το παιχνίδι μοιάζει αρκετά με τα παιχνίδια Sailormoon σε στιλ Final Fight για το Genesis / Mega Drive και SNES. Υπάρχει και ένα μίνι παιχνίδι όπου παίζεις ως Luna P και πρέπει να τελειώσεις το επίπεδο χωρίς να ακουμπήσεις τον Artemis μπροστά σου ή την Luna από πίσω σου. Τέλος υπάρχει και ένας αναλυτής ζωδίων.

 
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με ηλεκτρονικά παιχνίδια Sailormoon επισκεφτείτε:
DK's web page,
Katc's web page

Για hints & tips για αυτά τα παιχνίδια επισκεφτείτε:
Gamefaqs

Sailormoon B.E. Project