Παιχνίδια Παζλ

Sailor moon S kurukkurin (SNES)
Σε αυτό το παιχνίδι πρέπει να μαζέψεις τα τρία φυλαχτά πριν από τον αντίπαλό σου. Για να το καταφέρεις αυτό πρέπει να σκάσεις πολλές καρδιές του ίδιου χρώματος. Ως συνήθως μπορείς να διαλέξεις όποιον ήρωα θέλεις (χωρίς αυτό να έχει καμία διαφορά στο παιχνίδι) εκτός από την Sailor Κρόνο. Για πρώτη φορά όμως μπορείς να παίξεις και ως Tuxedo Kamen σε κάποιο παιχνίδι!

Sailor moon S kontoha pazuru deoshiokiyo! (SNES)
Ακόμα ένα Sailormoon S παιχνίδι παζλ για το SNES. Με ένα κάπως παρόμοιο τρόπο με το άλλο παιχνίδι Sailormoon S πρέπει να κάνεις κλικ πάνω σε πολλά τετραγωνάκια του ίδιου χρώματος για να τα κάνεις να εξαφανιστούν. Αν κάνεις κλικ πάνω σε πάρα πολλά τετράγωνα μπορείς να στείλεις τετράγωνα στον αντίπαλο σου ala Tetris. Οι ήρωες που μπορείς να επιλέξεις είναι οι ίδιοι με το άλλο παιχνίδι.

Sailor Stars fumefumepanikku2 (SNES)
Αν έχετε παίξει το Tetris Attack ή το πιο πρόσφατο παιχνίδι Pokemon παζλ για το Nintendo 64 δεν θα έχετε καμία δυσκολία σε αυτό το παιχνίδι. Στο παιχνίδι υπάρχουν οι επιλογές Story mode, the Battle mode (όπου μπορείτε να παίξετε με ενάντια με ένα φίλο ή ενάντια με το υπολογιστή) και η υπερβολικά δύσκολη Puzzle mode. Διαλέγοντας την story mode μπορείτε να επιλέξετε τον Sailor senshi που θέλετε (υπάρχουν και οι starlights αλλά όχι οι outer Sailors...). Σκοπός του παιχνιδιού είναι να σκάσετε τα μπαλόνια που αιωρούνται στο πάνω μέρος της οθόνης σας πριν αυτά να σας φτάσουν το κάτω μέρος της οθόνης.

 




Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με ηλεκτρονικά παιχνίδια Sailormoon επισκεφτείτε:
DK's web page,
Katc's web page

Για hints & tips για αυτά τα παιχνίδια επισκεφτείτε:
Gamefaqs

Sailormoon B.E. Project